Massages

LOMI LOMI MASSAGE

De lomi lomi is een massagevorm die al eeuwen wordt gegeven in Hawaii. Gefundeerd op de huna filosofie, is de lomi lomi bedoeld om ontspanning te bevorderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierpijn en andere lichamelijke klachten aan te pakken en geestelijke en emotionele voordelen te bieden, waaronder de verlichting van angst, angst en andere negatieve emoties.
Ik pas elke behandeling aan aan de behoeften van de cliënt. Lomi lomi is een ritmische, vloeiende massage die bedoeld is om blokkades in de circulatie van energie door het lichaam te weg te nemen. Net als in de traditionele Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat energieblokkades bijdragen aan problemen in de fysieke, emotionele en mentale gezondheid.
Anders bij de lomi lomi massage is dat de onderarmen veelal worden gebruikt. Daarnaast besteed ik extra aandacht aan de bilspieren.

HOTSTONE MASSAGE

Een hotstone massage is een soort massagetherapie. Het wordt gebruikt om te helpen ontspannen en gespannen spieren en beschadigde zachte weefsels in het hele lichaam te ontspannen.
Tijdens de hotstone massage worden verwarmde gladde en vlakke stenen op specifieke delen van het lichaam geplaatst. De stenen kunnen worden geplaatst langs de ruggengraat, op de buik, borst, gezicht, voeten, in de handpalmen en tussen de tenen.
De voordelen van een hotstone massage:
– Helpt spierspanning en pijn te verlichten
– Vermindert stress en angst
– Bevordert de slaap
– Kan de immuniteit versterken
De stenen zijn meestal gemaakt van basalt, een soort vulkanisch gesteente dat warmte vasthoudt en worden verwarmd in watertemperatuur tussen 55 en 60 graden.

INDIASE HOOFDMASSAGE

BAMBOE MASSAGE