Waxen

BEHANDELING

Na een korte intakegesprek pas ik de juiste waxmethode toe om te zorgen dat jij wekenlang kan genieten van een zachte en gladde huid.  En daarbij blijft geen enkel haartje onopgemerkt.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verzachtende ingrediënten die meteen ook jouw huid verzorgen.

Maak nu een afspraak

BRAZILIAN WAX

Krijg de perfecte brazilian bikini. Het moment dat je bij Beauty in the Box binnenstapt word je zorgvuldig en professioneel geholpen met alle aandacht voor jou. De behandeling vindt plaats in een afgesloten ruimte met alle privacy.

Net als de klant, staat hygiëne hoog in het vaandel bij Beauty in the Box.

NOG NOOIT EERDER EEN BRAZILIAN WAX GEHAD?

Geen zorgen. Geef dit wel even aan bij je intake, zodat ik wat meer tijd voor je inplan. Een eerste behandeling is altijd spannend en is niet pijnloos, maar nergens om je zorgen over te maken. Alle vragen die je hebt kunnen we vooraf doornemen, ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens het waxen.

Na de behandeling zal je merken hoe fijn het is om overal zacht en glad te zijn.

We kunnen samen een behandelplan maken, zodat de tijd tussen elke behandeling steeds langer wordt. Met het oog op de zomer raad ik iedereen aan om al in de winter te starten met het waxen.

ON YOUR PERIOD?

Is het de tijd van de maand? Dan is het waxen meestal pijnlijker dan normaal. Sowieso wax ik niet je lady parts i.v.m. gevoeligheid én hygiëne. Na 2 tot 3 dagen na je laatste dag kunnen we de behandeling inplannen.